Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èxit de participació a la XXI Festa de l’Oli Nou

Constantí ha celebrat aquest diumenge 27 de novembre la XXI edició de la Festa de l’Oli Nou, un dels esdeveniments gastronòmics i culturals de referència al municipi. Un any més, la Cooperativa Agrícola Sant Isidre ha organitzat aquesta celebració que ha comptat amb un gran èxit de participació. Més de 500 persones d’arreu del Camp de Tarragona han participat de l’esmorzar de pagès i han  pogut assaborir l’oli del primer raig de la nova collita. La festa va estar amenitzada amb el so de la música tradicional del grup local La Corranda.

Tal com ha passat arreu del territori, la d’aquest any ha estat una campanya curta amb una davallada de la producció i un rendiment de l’oliva que tampoc ha estat massa bo. Si en una campanya normal s’arribaven a recollir uns 350.000 quilos d’oliva, aquest any la xifra se situa pels volts dels 190.000 quilos. Es preveu que la producció d’aquest any arribarà a un 18.000 litres d’oli.

L’oli de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí, envasat sota la marca “Vil·la de Centcelles”, forma part de la DOP Siurana i es caracteritza per la seva excel·lent qualitat. Actualment, la cooperativa compta amb 233 socis, i un centenar de productors d’oli d’oliva.

Back to top