Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gràcies, Constantí,

Gràcies, Constantí, per la confiança atorgada i expressada lliurement a través de les votacions del passat dia 28 de maig, el resultat de les quals va decidir la composició del nostre Consistori. El poble va parlar molt clar, atorgant la màxima confiança al nostre projecte i indicant-nos el camí a seguir: continuar amb el model de poble que hem anat construint en els darrers anys i seguir fent avançar Constantí. Sapigueu que hi posarem totes les nostres capacitats humanes i el sentit ètic per fer-ho bé, com fins ara. 

Ens sentim amb forces suficients per dur a terme la nostra acció de govern, des de l’honestedat, el compromís i el servei públic. Amb dedicació plena a les necessitats més urgents, atenent el dia a dia i mirant cap al futur. Aprofitant potencialitats al nostre abast i col·laborant amb les entitats i la societat civil, i, sobretot, amb un pacte cívic amb tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de Constantí. 

El nostre grup municipal estarà obert a les persones, entitats, empreses, escoltant a la resta de grups polítics i aquelles propostes que tinguin per objectiu el progrés del municipi i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Apostant per la cultura popular, l’educació, la promoció del comerç, el creixement econòmic, la preservació de monuments, l’urbanisme, les festes, la gent gran. En definitiva, per un Constantí igualitari i divers. 

Us representem a tots i totes, i governarem, com hem fet fins ara, per a tots i per a totes, perquè la història de Constantí no l’escriu només una persona, ni un grup de persones; l’escrivim entre tots i totes. El poble és de tothom i el construïm plegats. D’aquí el compromís d’esforç i de treball, de representar a tothom pensi com pensi, visqui on visqui, de la classe social, gènere o religió que sigui. Perquè a partir d’avui ens devem a cada constantinenc i constantinenca i no a cap altre interès ni a cap altre debat que no sigui pensar en com millorem Constantí. 

Són quatre les dimensions que guiaran el nostre govern municipal, amb el compromís de les portes obertes, la màxima transparència, la permeabilitat a noves propostes i a la crítica constructiva en el nostre dia a dia: Els ideals col·lectius, els principis ètics de la bona gestió al servei de les persones, amb valors i amb sentit crític. Una gestió centrada en Constantí, audaç i pragmàtica, austera i realista, unint el perfil gestor amb la sensibilitat cap als problemes quotidians. Una estratègia a llarg termini que impulsi i estimuli el nostre lideratge territorial al Camp de Tarragona, que ens faci més forts per encapçalar la recuperació econòmica i la lluita contra l’atur. I un relat potent sobre Constantí, amb un discurs de futur enfocat al municipi que deixarem als nostre fills i a les noves generacions. 

La nostra manera de fer política s’enfoca com un espai de construcció, de crítica, de respecte i de confrontació legítima de projectes i prioritats, però també com un espai de treball conjunt, de ponts, d’accions, de diàlegs, de renúncies i de pactes. Perquè ningú no té el monopoli de les bones idees; aquestes venen de molts llocs i no les podem menysprear només pel fet que no siguin nostres. 

Moltes, moltes gràcies i visca Constantí!  

Back to top