Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen les caminades per conèixer i descobrir el terme de Constantí

Després de la gran acceptació i participació que han tingut durant els darrers dos anys, aquest estiu tornen les caminades per conèixer i descobrir el terme municipal de Constantí. Es tracta d’una de les propostes principals de la programació del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí 2023”. Aquestes caminades compten amb les explicacions del guia Oriol Nicolau, gran coneixedor de la història dels masos i el terme de Constantí. L’activitat compta també amb l’al·licient de la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu que participa en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs.

L’objectiu d’aquesta activitat és conèixer i descobrir el passat del terme municipal de Constantí i quina era la forma de vida de les generacions anteriors, amb un entorn essencialment agrícola. Les caminades s’iniciaran el dimarts 4 de juliol amb una caminada al Clot de Sanromà, que comptarà també amb una sessió de contes a càrrec de Patrícia McGill.

El dimarts 11 de juliol la caminada anirà fins al Mas de l’Apegalós (la tornada es farà en autobús) i el dimarts 18 de juliol es farà una caminada fins al Mas de Puig. L’última caminada, prevista pel dimarts 25 de juliol, consistirà en una visita nocturna per “racons” (des)coneguts del carrer Major, amb les explicacions del guia cultural Ferran Marín i amb una petita representació teatral a càrrec de “Les Forques Teatre”.

La gran novetat d’aquest any és que les Caminades tenen una vessant benèfica i solidària, i és que per participar-hi caldrà fer l’aportació simbòlica d’1 euro que es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Les inscripcions per participar de les caminades s’han de fer a l’OAC de l’Ajuntament de  de Constantí, telèfon 977 52 05 21 o citaprevia@constanti.cat

 

Back to top