Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales es proclama campiona d´Espanya de Tir amb arc per tercera vegada consecutiva

Diversos arquers del Club de Tir amb Arc Constantí van participar al campionat d’Espanya que s’ha realitzat a la localitat asturiana de Langreo els dies 9, 10 i 11 de febrer. El Pavelló asturià, ben condicionat, amb bona temperatura i bona organització, va acollir  les competicions de les categories júnior, cadet, menor de catorze anys, i paralímpics.

En la categoria cadet, Èlia Canales del Club de Tir amb Arc Constantí ha tornat a guanyar la medalla d’or per tercera vegada consecutiva, revalidant el títol de campiona d’Espanya. Al classificatori, després del llarg viatge i de molta pressió per part dels altres equips, va acabar en segona posició amb 548, lluny del seu propi rècord establert a la World Cup de Nimes d’ara fa un mes on va demostrar la seva categoria i el gran nivell en què es troba obtenint la medalla de bronze a la categoria júnior. Va començar les eliminatòries guanyant a la basca Anne Rodríguez per un clar 6-0. Va seguir amb un 7-1 contra l’actual subcampiona d’Espanya i companya de la Blume, la castellano-lleonesa Maria Arranz. Amb el camí més clar va guanyar per 7-3 a la balear Natàlia Gil, entrant ja a l’enfrontament en semifinals amb la castellano-lleonesa Raquel González, a la qual va guanyar per 7-1. Ja en la final es va enfrontar amb la madrilenya Erica Hernan, a la qual va guanyar per 6-2 deixant clar l’excel·lent moment pel qual està passant.

Èlia Canales finalitza la temporada indoor després de guanyar els campionats de Catalunya, d’Espanya i ser bronze a la World Cup de Nimes 2018 on va batre el rècord de Catalunya amb 571 punts.

Per la seva banda, Maria Pitarch a la categoria júnior es va classificar segona en la general amb 558 punts passant directament a vuitens on va caure davant Lucía Alejo de Castella i Lleó en un enfrontament on la sort va afavorir a Lucia malgrat merèixer guanyar Maria (que va guanyar per punts).

A la categoria infantil, destacar el debut d’Ester Bertran que després de passar el tall, va guanyar la gallega Laura Matesanz per 6-,2 sent eliminada per l’asturiana Alba Reigosa per 7-3.

De l’escola de Tir amb Arc amb seu a Constantí destaquen la plata de Lucía Ramos i el bronze de Julia Galera

Gran campionat per a les arqueres de Constantí, que al costat dels seus entrenadors David Calleja i Santos López, amb el soport de la psicòloga Lourdes Carrascón, ja comencen a preparar la temporada d’aire lliure amb els propers classificatoris per als campionats d’Espanya i d’Europa al març.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top