Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí acollirà aquest dissabte la IV Trobada de clarinets del Tarragonès

Aquest  dissabte 14 d’abril es durà a terme a Constantí la IV Trobada de Clarinets d’escoles de música de la comarca del Tarragonès. Aquest any, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí és l’encarregada d’organitzar aquesta trobada en la qual hi participaran uns 40 alumnes de clarinet d’entre 7 i 12 anys, procedents de les escoles de música de Tarragona com són l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació, l’ Escola Municipal de Música de Tarragona i la Nova Escola de la Banda Unió Musical, a  més del Conservatori  Municipal de Música de  Vila-seca i l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí.

La jornada començarà a les 9 h. del matí amb tallers de clarinet i activitats de grup que es faran a l’Escola de Música. Després de dinar es faran els assajos i a les 16.30, al Pavelló Poliesportiu, tindrà lloc un concert de cloenda protagonitzat per alumnes i amb l’acompanyament dels professors participants a la trobada. Durant el concert, les diferents escoles aniran presentant les peces que han assajat a les aules durant el curs. La part final del concert, serà un actuació conjunta entre tots els participants.

Back to top