Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí segueix impulsant un projecte d’activitat física adreçat a la gent gran

L’Ajuntament de Constantí, en la seva tasca de satisfer i millorar el benestar dels ciutadans de la població, continua impulsant un projecte per a la millora de la salut a través de l’activitat física, a través de la Regidoria d’Esports.

Amb aquest objectiu, a partir d’aquest mes de novembre, es tornarà a posar en marxa un Programa d’Activitat Física amb la col·laboració del Centre de Salut i de la Fundació Siel Bleu. Es tracta de vincular la salut amb l’activitat física i la gent gran a partir d’un programa de prevenció de caigudes als veïns i veïnes de més de 60 anys. El programa ja es va portar a terme el curs passat, amb una gran acollida que va permetre la creació de 3 grups de treball formats per 10 persones per grup.

Aquest programa consisteix en sessions grupals d’activitat física adaptada (AFA) per a tots aquells conciutadans a partir de 60 anys. Aquestes sessions es faran tres cops per setmana, amb  1 hora de durada, i estaran adaptades al perfil físic de cada participant, de manera que el nivell es correspondrà amb les capacitats dels membres del grup.

El proper dimecres 21 de novembre, a les 11 h., es farà una sessió informativa sobre aquesta activitat al Pavelló Poliesportiu Municipal. Totes les persones interessades es poden adreçar per a obtenir més informació al Centre de Atenció Primària de Constantí o al Pavelló Poliesportiu.

Back to top