Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs d’auxiliar de cuina a Constantí

Un total de 16 persones realitzen des d’aquest dilluns 25 de març un nou curs d’auxiliar de cuina, gestionat per l’Oficina de treball Municipal de Constantí. Es tracta d’un curs d’una durada de 60 hores que s’allargarà fins el proper dia 12 d’abril. Entre els continguts, s’ofereix una introducció a les qüestions generals de la cuina, i a l’organigrama i desenvolupament de les funcions pròpies de la cuina.

Els participants també aprendran els coneixements i les normes fonamentals per a l’elaboració, preparació, conservació d’amanides, pasta , salses, pastisseria bàsica, i elaboració de menús i plats combinats.

També s’impartiran nocions de manipulació d’aliments, servei de recollida de taules, tracte amb el client i servei de cafeteria. El 12 d’abril, coincidint amb la darrera sessió del curs, es farà una sortida per a fer practiques a l’hotel Gaudí de Reus.

 

Back to top