“El somni de Tàrraco” centra el Club de Lectura del cicle “Llegim la història”

Aquest dilluns, 20 de maig, s’ha celebrat una sessió especial del Club de Lectura a la Biblioteca Municipal de Constantí dintre del cicle “Llegim la història”. Des de la Biblioteca, en col•laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) i dins dels habituals clubs de lectura, s’ha posat en marxa aquest nou cicle “Llegim la Història”, en aquest cas per descobrir Tàrraco, a partir d’una de les novel•les que tenen com a marc d’acció aquesta ciutat: “El Somni de Tàrraco” de Xulio Ricardo Trigo.

Precisament, el mateix autor i la conservadora del MNAT, Pilar Sada, van ser els protagonistes d’aquesta sessió especial del club de lectura, acompanyats de la directora de la Biblioteca, Vanesa Gutiérrez, i dels col·laboradors i participants habituals dels clubs de lectura que cada mes organitza la Biblioteca.

“El Somni de Tàrraco” és una història d’amor i intriga que té lloc a la ciutat que Octavi August va convertir amb la seva presència durant els anys 27 a 25 aC, en la capital efectiva de l’Imperi Romà. L’activitat “Llegim la història” s’iniciava el passat dissabte 4 de maig amb una visita guiada a l’exposició “Tàrraco” del MNAT, a càrrec de Pilar Sada, conservadora del MNAT. Seguidament, els participants van gaudir d’una visita al teatre romà de Tarragona, amb les explicacions de l’arqueòleg Josep Francesc Roig.

Back to top