Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre el termini de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al curs 2019-20

Del 3 al 21 de juny estarà obert el termini de preinscripció per al curs 2019-20 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, amb una proposta formativa que segueix la línia dels cursos anteriors.

L’oferta formativa, adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat, es divideix en dos grans blocs: les especialitats instrumentals, que inclouen guitarra clàssica i elèctrica, saxo, violí, clarinet, piano, bateria, baix elèctric, flauta travessera; i d’altra banda les agrupacions i formacions instrumentals o vocals de l’Escola, com són la Banda Municipal, els Conjunts Instrumentals i la Coral de nivell elemental, a més del grup de Batucada. A més del treball individual amb el propi instrument, la participació en conjunts instrumentals, des de l’Escola de música es facilita l’aprenentatge integral de la música.

Per a més informació i inscripcions: 977522126 i al correu electrònic escolademusica@constanti.cat   

Díptic 19-20

 

 

Back to top