Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Millores a les línies d’autobusos fins a Tarragona amb noves expedicions i accés directe al campus Sescelades

Us informem de novetats en els serveis d’autobusos que cobreixen les línies Constantí-Tarragona i Valls-Tarragona per interior (que connecta els municipis de  Vallmoll, la Masó, Rourell, Vilallonga del Camp, el Morell, la Pobla de Mafumet, Constantí i el polígon industrial Riuclar amb Tarragona). Aquestes línies arriben a l’estació d’autobusos entrant a Tarragona per l’oest mitjançant la connexió entre l’A-27 i la T-11.

A partir del 12 de setembre s’implanta un canvi de recorregut en aquestes rutes, de manera que des del polígon industrial de Riuclar, es podrà accedir a Tarragona per l’N-240 per fer una parada a la marquesina que dona servei al campus Sescelades de la URV. Aquesta millora suposa que des de Constantí es podrà accedir de forma directa al campus, amb un guany de temps important, ja que ara ho han de fer amb transbordament a l’estació de Tarragona amb els autobusos urbans.

D’altra banda, la proposta incorpora una nova expedició entre Vilallonga, el Morell i Tarragona a primera hora del matí i una prolongació d’una expedició existent fins a Vilallonga del Camp. Finalment, la proposta també incorpora dues noves parades al polígon Riuclar per donar cobertura a la part oest d’aquest polígon.

Podeu consultar els nous horaris i parades a través del següent enllaç: TARRAGONA-VALLS POSTER 32×45 -anada i tornada v9

 

Back to top