Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu de Constantí acull l’inici de la Lliga Catalana de Tir amb Arc

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí serà aquest cap de setmana (26 i 27 d’octubre) una de les seus de la 1ª Tirada de la Lliga Catalana de sala de Tir amb Arc. Aquesta cita esportiva està organitzada pel Club de Tir amb Arc de Constantí amb el suport de la Federació Catalana de Tir amb Arc. La cita comptarà amb la presència de més de 120 representants dels principals clubs de Catalunya d’aquesta modalitat esportiva.

La jornada de dissabte acollirà les modalitats nu, instintiu, longbow, estàndard, recorbat novell i compost novell; en les categories masculina i femenina d’esquirol, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior, sènior i veterà. Els entrenaments lliures es realitzaran de 12.30 a 15.30 h. L’inici de la competició tindrà lloc a les 16.30 h.

Pel que fa a la jornada de diumenge, es duran a terme les proves en recorbat i compost de les mateixes categories. Els entrenaments lliures tindran lloc a partir de les 8.15 h i l’inici de la competició serà a les 9.55 h.

Els èxits esportius de les seves arqueres han situat el Club de Tir amb Arc Constantí com una de les principals referències d’aquest esport en l’àmbit nacional i internacional.

Back to top