Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Consell dels Infants i Adolescents aprova la creació d’un logotip i planteja la regulació de normes de convivència ciutadana

Aquest dijous 23 de gener s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí una nova sessió del Consell dels Infants i Adolescents de Constantí. La sessió ha estat presidida per la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, i durant el transcurs de la mateixa s’ha procedit a aprovar el nomenament dels nous membres d’aquest Consell.  A finals de 2018 es constituïa aquest òrgan consultiu i participatiu que té com a finalitat crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals.

Cal recordar que aquest òrgan està compost per representants del cicle superior de primària (5è i 6è) dels col·legi Mossèn Ramón Bergadà i Centcelles, representants del 1r cicle de secundària (1r i 2n d’ESO) de l’IES Constantí, i representants del cicle superior de primària i del primer cicle de secundària del col·legi Turó. L’objectiu del Consell dels Infants és que sigui un òrgan estable, on els alumnes puguin expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi.

Durant la sessió d’aquest dijous s’han aprovat les bases per a l’elaboració del logotip que ha de representar aquest Consell dels Infants i Adolescents. D’altres propostes que s’han plantejat han estat unes normes de convivència ciutadana per tal d’evitar els comportaments incívics. I també s’ha demanat la creació d’un pàrquing de bicicletes i patinets a l’escola Mn. Ramon Bergadà. La sessió ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes per part dels components del Consell.

Finalment, s’ha determinat que la propera sessió del Consell dels infants i Adolescents tindrà lloc entre finals de maig i principis del mes de juny.

 

Back to top