Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Carnaval 2020 a Constantí

Ja podeu consultar tota la programació d’activitats del Carnaval 2020 a Constantí. INSCRIPCIONS PER LA RUA DE CARNAVAL. Us informem que fins el dia 21 de febrer està obert el termini d’inscripcions per participar com a comparsa a la rua de carnaval que es farà el dissabte 29 de febrer. Les inscripcions s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament. A la mateixa OAC es podrà consultar el reglament de participació. Els premis a les 3 millors comparses s’entregaran el diumenge 1 de març, al Parc de la Muralla, després de la Processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes i la Cremada del Ninot.

SOPAR DE MOTXILLA. D’altra banda, fins a completar l’aforament, a la mateixa OAC de l’Ajuntament us podeu apuntar al Sopar de Motxilla que tindrà lloc el dissabte 29 a les 21.30 h, després de la Rua de Carnaval i del Ball Infantil de disfresses, al Pavelló Poliesportiu

Back to top