Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola d’Adults promou la formació online durant el confinament a través de l’Aula Mentor

Com tots els centres educatius i la resta d’equipaments municipals, l’Escola d’Adults de Constantí va haver de tancar portes arran de la declaració d’estat d’alarma a causa del coronavirus. Dintre de la seva oferta formativa l’Escola d’Adults manté l’Aula Mentor, un programa de formació reglada a distància, adreçat a les persones adultes. Des que l’Ajuntament de ConstantÍ va subscriure, fa uns anys, un conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Educació per tal que l’Escola d’Adults Municipal pogués ser una Aula Mentor, aquest servei ofereix una àmplia proposta de cursos online promoguts per la Subdirecció General d’Aprenentatge al llarg de la vida del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Es tracta d’uns cursos que ofereixen una formació de qualitat, variada (més de 150 cursos) i a distància, i que permeten actualitzar el perfil professional, millorar les possibilitats d’inserció laboral o simplement iniciar un procés de formació. La majoria de cursos estan dissenyats perquè tinguin una durada de 2 a 5 mesos i el cost mensual és de 24 €uros. Al finalitzar el curs, l’alumne rep un a certificació atorgada pel Ministeri d’Educació.

Abans d’iniciar-se la situació de confinament, la formació online ja era una opció consolidada per aquelles persones que tenien problemes per adaptar-se a la modalitat de les classes presencials. Ara, l’aturada d’aquestes setmanes ha suposat per a molts la pèrdua temporal o definitiva de la seva feina o la reducció de la jornada laboral. Per això, molta gent ha vist en el confinament una bona ocasió per formar-se i adquirir coneixements que milloren les possibilitats laborals de trobar feina un cop hagi passat tot això. A més , en un moment en que la formació presencial ha estat paralitzada, els cursos online han cobrat molta importància per avaluar també noves formes d’aprenentatge i des de l’Escola d’Adults de Constantí s’ha observat que s’han incrementat les consultes i ha augmentat notablement el nombre de matriculacions durant aquestes setmanes dels cursos que s’ofereixen mitjançant la plataforma de Mentor.

Si voleu més informació podeu entrar a la pagina de l’aula mentor http://www.aulamentor.es/ o adreçar-vos a l’Escola d’Adults via correu electrònic on resoldran tots els vostres dubtes escolaadults@constanti.cat o constanti@aulamentor.es

Podeu descarregar la fitxa de sol·licitud de matríucla: ficha_matricula_mentor_

Back to top