Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les targetes moneder per a infants amb beca menjador es mantenen durant els mesos d’estiu a Constantí

Els 275 infants de Constantí que han disposat de targetes moneder durant la situació d’estat d’alarma a causa del coronavirus, mantindran aquest ajut durant els mesos d’estiu per tal de garantir almenys un àpat complet al dia.

Arran del decret de l’estat d’alarma el mes de març, el Govern de la Generalitat va decidir mantenir les beques menjador durant la crisi. Mentre els alumnes no han pogut anar a l’escola, els diners equivalents a aquestes beques s’han fet arribar a les famílies a través de targetes moneder amb les quals podien comprar els aliments. A Constantí, es van distribuir fins a 275 targetes que s’han anat recarregant amb els diners corresponents a cada menor, cada vegada que s’ha anat ampliant l’estat d’alarma.

L’Ajuntament de Constantí i el Consell Comarcal del Tarragonès han coordinat aquesta acció, que beneficia tots aquells infants i famílies que durant el curs escolar són beneficiàries de les beques menjador. Ara que l’estat d’alarma ha finalitzat, la situació de crisi de moltes famílies continua i el risc d’exclusió social i pobresa afecta els menors més desfavorits.

L’Ajuntament de Constantí continua plantejant com una de les actuacions prioritàries la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants, i durant els últims anys ha mantingut el servei de menjador escolar en tots els períodes de vacances escolars.

Back to top