Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obres de millora a l’edifici i a l’entorn de l’escola Centcelles

Coincidint amb el període de vacances escolars, durant el mes d’agost s’han realitzat diverses obres de millora a l’edifici principal i els accessos a l’escola Centcelles. D’una banda, s’han realitzat obres de reparació de la coberta de l’edifici de l’escola. L’actuació, finançada pels Serveis Territorials d’Ensenyament, ha consistit en la reparació integral del voladís perimetral de la coberta de formigó de l’edifici, per un import de 15.000 euros amb IVA inclòs.

D’altra banda, abans de l’inici del curs escolar, l’Ajuntament de Constantí està acabant d’enllestir els treballs per millorar l’accés a l’escola pel carrer Joan Maragall. Durant el mes d’agost es van iniciar els treballs d’arranjament de la vorera d’aquest carrer, que dóna accés al centre educatiu. Amb un pressupost d’uns 35.000 euros aquesta és una de les actuacions més importants que ha realitzat el consistori durant l’estiu.

A banda de l’arranjament de la vorera, molt malmesa a causa de les arrels dels arbres i pel desgast, l’actuació també permetrà la instal·lació d’un pas elevat davant de l’escola i la supressió de totes les barres arquitectòniques

Back to top