Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya informativa per al reciclatge de l’oli domèstic

Dintre de la Setmana del Medi ambient, aquesta setmana s’ha iniciat una campanya informativa a Constantí relacionada amb el reciclatge d’oli domèstic i la recollida selectiva d’olis vegetals usats. Durant aquests dies s’han distribuït díptics i cartells informatius relacionats amb aquesta temàtica.

Aquest dimarts s’ha fet a la Biblioteca Municipal un Taller de reciclatge d’oli domèstic que tenia com a objectius principals prendre consciència sobre la necessitat de reduir, reutilitzar, separar i reciclar els residus; conèixer la importància de fer una bona recollida selectiva dels olis vegetals usats i experimentar la transformació de l’oli domèstic de cuina en sabó. Durant el taller els assistents van poder comprovar tots els passos i el procediment per poder fer sabó a casa a partir de l’oli domèstic usat.

Aquest Taller també s’ha realitzat aquest dijous a les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. D’altra banda, durant aquest dijous, al llarg del matí, s’ha instal·lat una carpa informativa sobre el reciclatge d’oli al Mercat Municipal, una acció que es repetirà aquest dissabte al carrer Barcelona.

Finalment, s’informa a la població dels punts de recollida selectiva de l’oli domèstic que es troben al carrer Perafort, carrer Jaume I (Poliesportiu), carrer Gaudí, Raval de Sant Cristòfol, carrer Reus i carrer Barcelona. També es pot dipositar a la deixalleria municipal (Partida de les Forques). ُ

Back to top