Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Afectacions viàries per les obres de renovació al carrer Sant Pere

El pròxim dimarts dia 11 de gener s’iniciaran les obres de renovació i millora del carrer Sant Pere. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada aproximada de 6 mesos, per la qual cosa durant aquest temps el carrer Sant Pere (tram des de la plaça Rafael de Casanovas fins a l’oficina de Correos) romandrà tancat al trànsit de vehicles. Únicament podran accedir-hi els veïns de la zona. 

Des de la Policia Local de Constantí s’ha informat que els usuaris del servei de d’autobusos han de tenir present que les dues PARADES DE BUS del c/Sant Pere queden anul·lades i es traslladen provisionalment davant del supermercat CONSUM (Plaça Rafael de Casanovas). Els carrers perpendiculars al carrer Sant Pere, és a dir, el carrer Peixateria, el carrer de La Costa i el carrer Sant Vicenç, tindran sortida únicament cap a la plaça Rafael de Casanovas. 

L’accés al carrer Barcelona serà únicament pel carrer Sant Feliu a través del carrer Major. 

En cas que es produeixin noves afectacions viàries a mesura que avancin les obres ho anirem comunicant. Disculpeu les molèsties que aquestes obres puguin comportar

Back to top