Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí viu un intens cap de setmana de Festa Major amb humor i música en directe

La Festa Major d’Hivern a Constantí ha continuat aquest cap de setmana amb diverses activitats, destacant especialment els espectacles que s’han pogut veure al Pavelló Poliesportiu. El dissabte 22 de gener, el popular Sevilla (cantant dels Mojinos Escozíos) presentava l’espectacle d’humor “La vida es rocanrol”. I aquest diumenge 23 de gener s’ha pogut gaudir de l’espectacle musical familiar “el Rey León El Tributo”, un espectacle amb una gran posada en escena, amb coreografies fascinants i espectaculars veus en rigorós directe.

Al llarg del cap de setmana també ha tingut lloc el llliurament dels premis als Superlectors i la inauguració d’una exposició inspirada en els 15 anys del Club de Lectura, a la Biblioteca Municipal. A més, el diumenge 23 de gener, l’associació Moto Clàssic Constantí ha organitzat la tradicional sortida de vehicles i motos clàssiques, i la Plaça de les Escoles Velles ha estat l’escenari d’una exhibició de Zumba Solidària en col·laboració amb l’associació Astafanias.

Durant el cap de setmana, la Societat el Casino també ha organitzat el concert dels Fenya rai! del passat divendres 21 de gener i un vermut musical amb Cover H que s’ha fet aquest diumenge.

El proper cap de setmana finalitzaran els actes inclosos en el programa de Festa Major amb l’acte de benvinguda als infants nascuts durant el 2021, que es farà el dissabte 29 de gener, i el lliurament dels XV Premis Literaris Constantí 2021 i la presentació del llibre que recull els relats guanyadors i finalistes del concurs, que tindrà lloc el diumenge 30 de gener al pavelló Poliesportiu

Back to top