Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un passacarrers literari omple de poesia carrers i places de Constantí

L’Ajuntament de Constantí i l’Associació Literària de Constantí han organitzat aquest dissabte 19 de març un passacarrers poètic. L’activitat s’emmarcava dintre de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora aquest 21 de març, i va consistir en una ruta literària per diferents indrets emblemàtics del municipi. La ruta va sortir des de la Muralla i va seguir per la Plaça de l’Hospital, Plaça dels Drets humans, Plaça de l’Església, Plaça del Castell, Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, Avinguda 11 de Setembre, Plaça de les Escoles Velles i el carrer Major fins arribar davant de l’Ajuntament. En cadascun d’aquests espais es va fer la lectura d’un poema, alguns de  ja existents o, en d’altres casos, creats especialment per a l’ocasió.

Per dur a terme aquesta activitat es va fer una crida a totes aquelles persones que aportessin poemes dedicats a Constantí, que fessin referència a la vida al  poble o senzillament que volguessin gaudir d’una estona de poesia

L’activitat marca l’inici d’una intensa activitat literària i cultural durant els pròxims mesos a Constantí, amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, la presentació de diversos llibres i tots els actes del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”.

Back to top