Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs d’activitats de gestió administrativa

Un total de 15 persones han iniciat aquesta setmana un nou curs d’activitats de gestió administrativa a Constantí. Es tracta d’una formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un curs 100% subvencionat del programa FOAP 2022, que permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat. La durada del curs serà de 880 hores (de gener a Juliol), 800 de formació teórica presencial i 80 hores de pràctiques en empreses.

La formació teòrica es realitza cada dia, de dilluns a divendres, de 15 a 21 hores a la segona planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal de Constantí. Les persones participants del curs aprendran a realitzar les operacions de la gestió administrativa de compravenda de productes i serveis, tresoreria i personal, així com la introducció de registres comptables predefinits, prèvia obtenció i processament i arxiu de la informació i documentació necessària mitjançant els suports convencionals o informàtics adequats, seguint instruccions definides, en condicions de seguretat, respecte a la normativa vigent i atenent a criteris de qualitat definits per l’organització.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.

Back to top