Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’arribada de la Flama del Canigó i la revetlla centraran els actes de Sant Joan a Constantí

Constantí celebrarà aquest divendres, 23 de juny, els actes de Sant Joan, que enguany arriben amb diverses novetats. La jornada s’iniciarà a les deu del matí amb tallers per a nens i joves al Punt Òmnia. A les set de la tarda, tindrà lloc un dels actes tradicionals de la festivitat, com és l’arribada de la Flama del Canigó, que un any més serà transportada des de Reus pels integrants de Moto Clàssic Constantí. Seran els propis representants de Moto Clàssic Constantí els que realitzaran el recorregut amb la flama pels carrers del poble i, un cop al davant de l’Ajuntament, faran la lectura del manifest.

A les vuit del vespre es farà una recepció de les autoritats a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles. Seguidament, a les 20:30 hores, tindrà lloc una desfilada infantil a la plaça Pau Casals. Ja a la nit, a les 23 hores, s’iniciarà la revetlla de Sant Joan al pàrquing de la piscina municipal. Hi haurà concert amb el grup de rumba catalana “Los Desmadraos”.

Back to top