Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ensemble de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” dona el tret de sortida a les nits musicals de Centcelles

L’Ensemble de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ha obert aquest dijous 6 de juliol la VI edició del Cicle de Concerts a Centcelles,  que un any més convida a gaudir de grans propostes musicals tots els dijous del mes de juliol en un marc incomparable com el Conjunt Monumental de Centcelles.

Aquest ha estat el cinquè any que l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” ha participat en el Cicle de Concerts i ho ha fet amb l’Ensemble de l’Escola, una formació instrumental formada majoritàriament per professors, alumnes i exalumnes de la mateixa escola.

El repertori, preparat especialment per a l’ocasió, es va estructurar en dos blocs ben diferenciats, amb una primera part dedicada a la música dels compositors Giuseppe Verdi, Johannes Brahms i George Gershwin, i una segona part que, agafant com a eix vertebrador la música dels anys 80, va plantejar un recorregut per alguns dels èxits musicals d’aquesta década com “Every breath you take” de Police, “Nikita” d’Elton John o “The best” de Tina Turner.

El cicle de concerts a Centcelles arriba aquest any a la seva sisena edició, organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El proper dijous 13 de juliol arribarà el pla fort d’aquesta sisena edició amb el concert de la gran dama de la cançó, Maria del Mar Bonet.

Back to top