Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El tradicional Dinar de la Dona tanca els actes de commemoració del 8M

La Setmana de la Dona a Constantí s’ha tancat aquest diumenge 10 de març amb la celebració del tradicional dinar de reconeixement i homenatge al col·lectiu de dones del municipi. Una vuitantena de dones han participat d’aquest dinar de germanor organitzat per l’Ajuntament de Constantí, que un any més es va fer al Pavelló Poliesportiu.

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment i, a més, el consistori va oferir un reconeixement especial a les dones constantinenques que aquest any 2024 celebren el seu 80è aniversari. Un cop acabat el dinar, per finalitzar la jornada festiva, va tenir lloc l’espectacle titulat “Separades…i què?”.

Del 6 al 10 de març s’ha celebrat a Constantí la Setmana de la Dona, amb tot un seguit d’activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones. En el marc de la celebració del 8M, Dia Internacional de la Dona, el passat 8 de març es va fer la lectura del Manifest institucional que enguany ha protagonitzat el Grup Cultural Mestresses de Casa, amb motiu del seu 50è aniversari.

Back to top