Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recull prop de 300 quilos d’aliments per a Càritas en una jornada solidària

La Plaça de les Escoles Velles de Constantí va acollir aquest diumenge 16 de maig una jornada solidària amb l’objectiu de recollir aliments que s’entregaran a Càritas Parroquial per a la seva distribució amb l’objectiu d’ajudar a les persones necessitades. La iniciativa va comptar amb un gran èxit de participació i s’han arribat a recollir prop de 300 kg. d’aliments. Des de l’organització s’ha volgut agrair la col·laboració ciutadana en aquests moments d’especial dificultat per a moltes famílies.

La tarda arrencava amb una actuació de ball amb la participació de diverses comparses de Carnaval de la demarcació de Tarragona: Fotem-li Canya, Spectrum, Colours Fantasy, Pioneros del ritmo i Platinum. Seguidament, va tenir lloc una multitudinària masterclass de zumba solidària.

Durant tota la tarda es va instal·lar a la plaça de les Escoles Velles un punt de recollida d’aliments. L’activitat ha estat organitzada per l’Associació Dance Power Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Back to top