Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la 2ª fase de la renovació de l’enllumenat del Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’estalvi energètic i ja ha finalitzat els treballs de la segona fase de renovació de l’enllumenat públic al Grup Centcelles. Amb l’objectiu de mantenir els nivells lumínics i a la vegada aconseguir un estalvi energètic i econòmic, aquesta intervenció s’ha concretat als carrers dels Horts, Pallaresos, Jaume I, Gaudí, Centcelles i Plaça Juan Ramon Jiménez.

Els treballs han comportat la substitució de làmpades existents per noves de VMH de potència inferior i la substitució dels equips electromagnètics per nous equips electrònics programats amb reducció de flux. També s’han substituït les lluminàries en estat obsolet per unes noves amb tecnologia LED. Aquesta actuació suposa un estalvi energètic anual del 54 %. Pel que fa  a l’estalvi econòmic és de 8.069,78 euros anuals amb un cost de l’actuació de 24.424,04 euros.

El passat mes de setembre es completava la 1a fase d’aquesta renovació de l’enllumenat al Grup Centcelles,  i durant el passat estiu ja es va procedir a la renovació dels punts de llum a l’Avinguda Europa del Polígon Industrial.

Back to top