Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XIV Trial per Nens Vila de Constantí. 25 anys del Moto Club Constantí

Constantí acollirà aquest diumenge 20 de febrer la “XIV edició del Trial per nens Vila de Constantí”. El Moto Club Constantí tornarà a organitzar aquesta prova puntuable per al Campionat de Catalunya, que es desenvoluparà al circuït ubicat a la Terra Vermella i les Forques. El Paddock s’instal·larà a l’Avinguda de les Forques.

Es tracta de la segona cursa del calendari del Campionat de Catalunya de Trial per a nens. La cita comptarà amb la participació de prop d’una cinquantena de pilots en les categories d’iniciació, Aleví, Aleví +8, Base, Promo i Oberta.

Aquest any 2022 és sens dubte un any molt especial per al Moto Club Constantí, ja que l’entitat celebra el seu 25è aniversari (1997-2022).

Al llarg d’aquests 25 anys d’història, la Federació Catalana de Motociclisme ha atorgat al Moto Club Constantí 7 Màsters com a millor club organitzador de Trial per nens de Catalunya.

Back to top