Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre al trànsit la nova rotonda al Polígon Industrial

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres i s’ha obert al trànsit la nova rotonda al Polígon Industrial de Constantí, ubicada a la zona nord del polígon, concretament a la cruïlla entre l’Avinguda d’Europa i l’Avinguda de les Puntes.

La construcció d’aquesta nova rotonda respon a la necessitat de reduir la sinistralitat i les incidències de trànsit en aquest punt. Aquesta era una de les reivindicacions més importants que es plantejaven per part de les empreses i els treballadors del Polígon i des de l’Ajuntament de Constantí s’ha plantejat la necessitat d’aplicar una solució a aquesta problemàtica.

La solució permetrà reduir els creuaments per evitar els impactes a les cruïlles. La rotonda s’ha construït aprofitant la superfície ocupada per la cruïlla existent. L’obra ha inclòs la pavimentació, el drenatge, la jardineria i la senyalització d’un tram de fort pendent i en què la visibilitat és limitada.

Les obres han tingut un pressupost de 230.964,80 euros (IVA inclòs). Aquesta actuació s’emmarca dintre del pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Constantí per al període 2021-2024.

Back to top